4story forum,4Story hileleri
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

4story forum,4Story hileleri

4story hileleri,4story yardım,4story forum

AnasayfaLatest imagesKayıt OlGiriş yap

Simcity Societies indir

YazarMesaj
Administrator
ADMİN
ADMİN
Administrator

Kayıt tarihi Kayıt tarihi : 10/04/09
Nerden Nerden : sence?

Kaynaklarınız:
Kil: Kil:: Sınırsız
ODUN: ODUN:: Sınırsız
DEMİR: DEMİR:: Sınırsız

Simcity Societies indir Empty
MesajKonu: Simcity Societies indir   Simcity Societies indir I_icon_minitimeCuma Haz. 26 2009, 19:45

Bu oyun ile kendi şehrini kurabilirsiniz.Oyunda bir belediyenin vereceği tüm hizmetler mevcuttur.Misal sanayi şehri istiyorsanız sanayi siteleri kurarsınız veya ben daha çok turistlik bir şehir istiyorum derseniz deniz kenarında plajla yeşillikli güvenlikli bir şehir kurabilirsiniz.Oyunda yapmanız gereken temel şeyler hakkında ip ucu vereyim, en önemli şey normal yerleşim alanı,sanayi ve ticarethane kurmak sadece normal yerleşim alanı kurarsanız halkınız işsiz kalıp şehrinizi terk edebilir.

Diğer önemli nokta ise hastane,itfaiye ve okul gibi temel yerleri kurmak ama dikkat etmeniz gereken bir nokta ise gelir-gider dengesidir eğer buna dikkat etmezseniz senato sizi düşürebilir.Mutlaka indirip denemeniz gereken saatlerce insanı bilgisayar başında tutabilen eğlenceli bir oyun.Önceki sürümlerinden farklı gökdelenler ve daha çok yapı seçeneği bulunmaktadır.

Simcity Societies indir Oyun%20indir(1)SİMCİTY SOCİETİES OYUNUNU İNDİRMEK İÇİN YANDAKİ BUTONU TIKLAYINIZ
https://4story2.forum.st

Simcity Societies indir
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» Simcity Societies
» SimCity 4 download
» SimCity IV: Deluxe Edition
» Gta 4 indir
» Gta 2[indir]