Karanlık Sektörü (PC) PC Game Adı: Koyu Sektörü Tarz: Aksiyon Geliştirme: Dijital aşırıya Yayınevi: Aspyr Medya Yayın Tarihi: 25 Mart 2009 Dil: İngilizce, Almanca, Fransızca, İtalyanca, İspanyolca Efektler oyun Karanlık Sektör bir Doğu Avrupa sınırları içinde unfolding olduğunu. Biyolojik silahlar, Soğuk Savaşın mirası, denetim kaçan. Alışılmadık bir virüs bir şehrin nüfusu kadar almıştır. Kirlenme ve alan dünyanın geri kalanından ve kesilmiş oldu «Karanlık Sektörü» adı verildi. The residents mutasyonu için, bir garip oldu, canavar decaying, tabi ve ölüm bir avuç arama sokaklarda dolaşmak. Onlar - kim yazık bilmiyorum virüsü taşıyıcıları, insan eti saldırganları aç. Ve şehrin derinliklerinde bir yerde bir gizli biyolojik silah geliştirme, güçlü kurum ve şirketler için tüm insanlığa riski istekli yatıyor. Kahraman oyun, gizli ajan Hayden TENNO, yaralı ve bu karanlık sırrı ortaya çıkarmak için bir operasyon sırasında hasta. Ancak, vücudun organik zırh, insanüstü güç ve hız levhaları ile örtülü, çok yararlı Haydenu yolları ve sokakta en yıkıcı güç yasaktır ve insanlarda Karanlık Sektörü ölümcül. Şimdi ana görevi - ve bir kez daha adam olmak hayatta kalmak için - nasıl dışarı döndürecektir’s. Ürün Özellikleri: Muhteşem ünlü Unreal ve yaratıcıların gelen eylem dizi isabet Karanlık, kan sokakta dolu olarak savaş Unforgettable atmosfer Çeşitli silahlar ve yakın savaş etkili yöntemler Rönesans “virüsün eylem - Yeni beceri ve yetenekleri ile Sistem gereksinimleri: İşletim sistemi Microsoft Windows XP (SP2) / Vista İşlemci Pentium 4 2,4 GHz ya da eşdeğeri Athlon 64 1 GB RAM 6,5 GB boş sabit disk alanı 3D-256 MB bellek, DirectX 9.0s ile uyumlu adaptör ile grafik gölgeleme 3.0 sürümünü destekleyen (GeForce 6600 veya Radeon X1300) Ses cihazı DirectX 9.0c uyumlu DirectX 9.0c DVD okuma Cihaz-ROM sürücüsü