4story forum,4Story hileleri 4story hileleri,4story yardım,4story forum |
|
| Ahmet Kaya | |
| | Yazar | Mesaj |
---|
Extraloob Uskolik Üye
Kaynaklarınız: Kil:: 126 ODUN:: 1 DEMİR:: 0
| Konu: Ahmet Kaya C.tesi Nis. 11 2009, 15:39 | |
| Bu konuyu aslnda açarken çok düşündüm ama HERŞEY SİZİN İÇİN GENE DE AÇTIM | |
| | | Extraloob Uskolik Üye
| Konu: Yüreğim Kanıyor C.tesi Nis. 11 2009, 15:40 | |
| YÜREĞİM KANIYOR
Sakin göllerin kuğusuyduk Salınarak suyun yanağında Yarılan ekmeğin buğusuyduk. Gözüm yaşarıyor, Yüreğim yanıyor/kanıyor, Olmasaydı sonumuz böyle.
Biri saksımızı çiğneyip gitti Biri duvarları yıktı Camları kırdı Fırtına gelip aramıza serildi Biri milyon kere çoğaltıp hüzünleri Her şeyi kötüledi Bizi yaraladı Biri şarabımızı döktü Soğanımızı çaldı Biri hiç yoktan vurdu kafeste kuşumuzu Ciğerim yanıyor, yüreğim kanıyor Olmasaydı... olmasaydı sonumuz böyle”
Gözüm yaşarıyor Yüreğim yanıyor /kanıyor Olmasaydı sonumuz böyle
Dağlarda çoban ateşiydik Dolanarak mavzer yatağında Ceylanın pınara inişiydik Göğsüm daralıyor, Yüreğim kanıyor, Olmasaydı sonumuz böyle.
Birer yolcuyduk aynı ormanda kaybolmuş Aynı çıtırtıyla uyanan birer serçe Hep aynı yerde karşılaşırdık tesadüf bu Birer tomurcuktuk hayatın kollarında Birer çiğ damlasıydık Bahar sabahında gül yaprağında Dedim ya; Hiç yoktan susturuldu şarkımız Yüreğim kanıyor yüreğim kanıyor Bitmeseydi... bitmeseydi bizim öykümüz böyle
Göğsüm daralıyor Yüreğim kanıyor Olmasaydı sonumuz böyle.
Söz: Yusuf Hayaloğlu Müzik: Ahmet Kaya
| |
| Konu: Ahmet Kaya-Kum gibi C.tesi Nis. 11 2009, 15:41 | |
|
Album: Sarkilarim Daglara
KUM GİBİ
Martılar ağlardı çöplüklerde Biz seninle gülüşürdük Şehirlere bombalar yağardı her gece Biz durmadan sevişirdik
Acımasız olma şimdi bu kadar Dün gibi dün gibi çekip gitme Bırakta sarılayım/dolanayım ayaklarına Kum gibi kum gibi ezip geçme
Sonbahar damlardı damlalarımıza Biz seninle sararırdık Aydınlansın diye şu kirli yüzler Biz durmadan şavaşırdık
Acımasız olma şimdi bu kadar Dün gibi dün gibi çekip gitme Bırakta sarılayım/dolanayım ayaklarına Kum gibi kum gibi ezip geçme
Söz: Ahmet Kaya Müzik: Ahmet Kaya
| |
| Konu: Ahmet Kaya-Kurtuluş Savaşı Destanı C.tesi Nis. 11 2009, 15:42 | |
| Album: Aglama Bebegim
KURTULUŞ SAVAŞI DESTANI
Kollumu salladım toplar oynadı Karataş içinden çete kaynadı Yaşasın Urfalılar teslim olmadı De yürüyü yürü kumandalarım yürü Kumandanlar gidiyor dönmüyor geri De yürüyü yürü kahramanlarım yürü Kahramanlar gidiyor dönmüyor geri.
Tıfıldır hastahane karşı karşı Gavur Fransız’ ın bomba atışı Urfa çetelerinin şaha kalkışı De yürüyü yürü kumandalarım yürü Kumandanlar gidiyor dönmüyor geri De yürüyü yürü kahramanlarım yürü Kahramanlar gidiyor dönmüyor geri.
Söz: Anonim Müzik: Anonim
| |
| Konu: Ahmet Kaya-Lili Marlen Türküsü C.tesi Nis. 11 2009, 15:43 | |
| Album: An Gelir
LİLİ MARLEN TÜRKÜSÜ
Akşam olur mektuplar hasretlik söyler Zagrep radyosunda Lili Marlen türküsü. Siperden sipere ateş tokuşturanlar Karanlıkta dem tutan ishak kuşu.
Biz insanlar/dünyalılar yemin ettik imanımız var Hürriyet için, hürriyet aşkına Savulacak dönem Savulacak düşman Dehrin cefasını çektik Sefasını süreceğiz.
Akşam olur mektuplar hasretlik söyler Zagrep radyosunda Lilimarlen türküsü Dost ağlar karanfilim, dost ağlar karanfilim Marş söylemeden ölmek bize yakışmaz.
Söz: Attilâ İlhan Müzik: Ahmet Kaya
| |
| Konu: Ahmet Kaya-Mahur C.tesi Nis. 11 2009, 15:43 | |
| kapatAhmet Kaya Kurtce kurdistan kurde kurt gerilla diyarbakirAhmet Aslan Ezginin GünlügüTKP Turkiye komunist partisi sosyalist sosyalizm komunizm communisme tkp turkiye Müzik Süre: 05:17Kaydedilen: 27 Ақпан 2008 Konum:Meylan, Rhône-Alpes, FransaAlbum: Tedirgin
MAHUR
Şenlik dağıldı bir acı yel kaldı bahçede yalnız O mahur beste çalar müjganla ben ağlaşırız. Gitti dostlar şölen bitti ne eski heyecan ne hız Yalnız kederli yalnızlığımız da sıralı sırasız O mahur beste çalar müjganla ben ağlaşırız.
Bir yangın ormanından püskürmüş genç fidanlardı Güneşten ışık yontarlardı sert adamlardı Hoyrattı gülüşleri aydınlığı çalkalardı Gittiler akşam olmadan ortalık karardı O mahur beste çalar müjganla ben ağlaşırız.
Bitmez sazların özlemi daha sonra, daha sonra Sonranın bilinmezliği bir boyut katar ki onlara Simsiyah bir teselli olur belki kalanlara Geceler uzar hazırlık sonbahara O mahur beste çalar müjganla ben ağlaşırız.
Söz: Attilâ İlhan Müzik: Ahmet Kaya
| |
| Konu: Ahmet Kaya- Bahtiyar(Herkesin sevdiği Parça) C.tesi Nis. 11 2009, 15:45 | |
| Album: Iyimser Bir Gül
KOD ADI BAHTİYAR
Geçiyor önümden sirenler içinde Ah eller üstünde, çiçekler içinde Dudağında yarım bir sevdanın hüznü Aslan gibi göğsü, türküler içinde
Rastlardım avluda hep volta atarken Cıgara içerken yahut coplanırken Kimseyle konuşmaz dal gibi titrerdi Çocukça sevdiği çiçeğini sularken
Diyarbakırlıymış, adı Bahtiyar Suçu saz çalmakmış öğrendiğim kadar Geçiyor önümden gül güzlü Bahtiyar Yaralıyım, yerde kalan sazı kadar.
Beni tez saldılar o kaldı içerde Çok sonra duydum ki Yozgat' ta sürgünde Ne yapsa ne etse üstüne gitmişler Mavi gökyüzünü ona dar etmişler.
Gazete de çıktı üç satır yazıyla Uzamış sakalı çatlamış sazıyla Birileri ona “ölmedin” diyordu Ölüm ilanında hüzünle gülüyordu.
Diyarbakırlıymış, adı Bahtiyar Suçu saz çalmakmış öğrendiğim kadar Geçiyor önümden gül güzlü Bahtiyar Yaralıyım, yerde kalan sazı kadar.
Söz: Yusuf Hayaloğlu Müzik: Ahmet Kaya
| |
| | | Administrator ADMİN
Kaynaklarınız: Kil:: Sınırsız ODUN:: Sınırsız DEMİR:: Sınırsız
| Konu: Geri: Ahmet Kaya Cuma Mayıs 01 2009, 00:14 | |
| Ahmet kayaya bayılıyorum yaf ellerine sağlık | |
| | | | Ahmet Kaya | |
|
Similar topics | |
|
| Bu forumun müsaadesi var: | Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
| |