4story forum,4Story hileleri
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

4story forum,4Story hileleri

4story hileleri,4story yardım,4story forum

AnasayfaLatest imagesKayıt OlGiriş yap

M-E-T-İ-N-_2_ İTEM BASMA YOLLARI ŞANSINIZ %99 DEĞİL %80 GİBİ BİR ORAN

YazarMesaj
kralasas22
Uskolik Üye
Uskolik Üye
kralasas22

Kayıt tarihi Kayıt tarihi : 10/07/09
Nerden Nerden : Moradondan

Kaynaklarınız:
Kil: Kil:: 12
ODUN: ODUN:: 1
DEMİR: DEMİR:: 0

M-E-T-İ-N-_2_ İTEM BASMA YOLLARI ŞANSINIZ %99 DEĞİL %80 GİBİ BİR ORAN Empty
MesajKonu: M-E-T-İ-N-_2_ İTEM BASMA YOLLARI ŞANSINIZ %99 DEĞİL %80 GİBİ BİR ORAN   M-E-T-İ-N-_2_ İTEM BASMA YOLLARI ŞANSINIZ %99 DEĞİL %80 GİBİ BİR ORAN I_icon_minitimePaz Tem. 19 2009, 02:28

Slm arkadaşlar hepimiz demircide itemimizi yakmamak isteriz ve bunun için çeşitli yollara başvururuz ben bu yolların hepsini birleştirdim ve bu sayede +0 dolunaya +7 bastım
Bunu sizle paylaşacağım;
1)Demircinin arkasına geçin
2)İtemi demircinin üstüne koyduktan sonra (buraya dikkat) ctrl+altgr+mouse un sol tıkına basarak sağ tıkla tamama basın
3)Daha sonra karışınıza çıkan pencerede yine ctrl+altgr+mouse un sol tıkıyla demirci tam alnını sildiği sırada sağ tıkla evete basın
4)+4 e kadar bu yöntemle basın
5)Şimdi itemi +4 bastınız +4 ten sonra itemi takıp canavar kesin
6)Şimdi en başta verdiğim taktiklerin hepsini uygulayarak iteme +5 basın bu taktikleri tekrar tekrar uygulayarak istediğiniz kadar basın tabi çok fazla zorlamayın

Bakın ama arkadaslar şansınız %100 dilll saten %100 item basma vb konular palavradır!!!
AMA ŞANSINIZ YÜKSEK DERECEDE ARTMAKTADIR!!!

M-E-T-İ-N-_2_ İTEM BASMA YOLLARI ŞANSINIZ %99 DEĞİL %80 GİBİ BİR ORAN
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» Metin2 Item Basma Yollari
» + Basma Hilesi
» Demircide + Basma Girin Pls...
» ahmet tuncer - dost değil (urfalı sevdin)
» Race Driver: GRID süper sıkıştırma 2.5 gb +rardan çıkartınca 10gb+rip degil DENENDİ