4story forum,4Story hileleri 4story hileleri,4story yardım,4story forum |
|
| Sunucu (Vps-Dedicated) : Metin2oyna.org Sunucumuz açılmıştır[Resimli Anlatım] 24gb ram 17000 oyuncu limiti | |
| | Yazar | Mesaj |
---|
Administrator ADMİN
Kaynaklarınız: Kil:: Sınırsız ODUN:: Sınırsız DEMİR:: Sınırsız
| Konu: Sunucu (Vps-Dedicated) : Metin2oyna.org Sunucumuz açılmıştır[Resimli Anlatım] 24gb ram 17000 oyuncu limiti C.tesi Haz. 12 2010, 13:48 | |
| Plusman;996727]Merhaba Arkadaşlar Suncumuz 1 yıl Kesinlikle kapanması imkansızdır.Sunucumuzda güvenle kasabilirsiniz fakat saçma urunlerı npclerde yada her yaratıkta mılyonlarca para duşmemektedir kalıcı ve uzun olduğumuzdan ne zor nede basit bir sunucu yapmadık Sunucumuzda itemler drop şeklındedır 47 level sılah ve kıyafetler npclerde satılmaktadır. Resmi sitemiz [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
İşet Sunucumuzun Server Resimleri
Makinemiz Ve Özellikleri Yedekte e9400 İşlemcimiz Durmaktadır[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]Hostingımızden 5Makıne Bize ait olan bölüm ^^ [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]Bağlantı Resimleri 100mbts [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]Uploaded with ImageShack.us Ve Sıra Geldi Sunucumuzdan Görüntülere [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]NPC [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]MARKET NPC [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]DEPO NPC [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]SİLAH SATICISI NPC [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]ZIRH SATICISI NPC [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]ZIRH SATICISI NPC 2 [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] | |
| | | | Sunucu (Vps-Dedicated) : Metin2oyna.org Sunucumuz açılmıştır[Resimli Anlatım] 24gb ram 17000 oyuncu limiti | |
|
Similar topics | |
|
| Bu forumun müsaadesi var: | Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
| |
| |
| |
|