4story forum,4Story hileleri
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

4story forum,4Story hileleri

4story hileleri,4story yardım,4story forum

AnasayfaLatest imagesKayıt OlGiriş yap

SANADA BU YAKIŞIR!!

YazarMesaj
mafiaboy
Moderatör
Moderatör

Kayıt tarihi Kayıt tarihi : 13/04/09

Kaynaklarınız:
Kil: Kil:: 0
ODUN: ODUN:: 1
DEMİR: DEMİR:: 0

SANADA BU YAKIŞIR!! Empty
MesajKonu: SANADA BU YAKIŞIR!!   SANADA BU YAKIŞIR!! I_icon_minitimeSalı Nis. 14 2009, 23:43

SANA DA BU YAKIŞIR!

14 Nisan 2009 Salı * 14:46

Yıldız oyuncumuz Arda Turan, yaşanan olaylardan dolayı spor kamuoyu ve Türk Halkı'ndan özür diledi.

Galatasarayımızın yıldız oyuncusu Arda Turan'dan, Fenerbahçe maçının ardından sonra yaşanan gerilim ile ilgili beklenen açıklama geldi. Arda bugün Milliyet Gazetesi'nde 'vicdanım rahat' başlıklı haberi de yalanlarken, centilmenlik mesajları verdi.

Arda Turan'ın açıklaması şöyle: "Pazar gecesi Ali Sami Yen Stadı’nda maçın bitimine doğru yaşanan istenmeyen olaylar beni de derin üzüntüye boğmuştur. Özellikle Milli Takım ve Fenerbahçe’den her zaman ağabey olarak gördüğüm, sevdiğim ve ailesiyle görüştüğüm Semih Şentürk ile istemeden ve düşünmeden içine düştüğümüz durum ve ortaya çıkan fotoğraf hiç bir zaman arzu etmediğim ve hiçbir zaman onaylayamayacağım görüntülere neden oldu.

Gerek kişiliğim gerekse futbol kimliğime yakışmayan bu olayın içinde Semih Şentürk’le birlikte olumsuz olarak anılmak bizim gibi birbirine saygı ve sevgisi tartışılmaz iki oyuncunun görebileceği en büyük cezadır diye düşünüyorum. Semih Şentürk’ün içten açıklaması ve yaklaşımı içinde hissettiklerini ben de onun gibi bir ağabeyim için düşünüyorum. Saha içinde yaşanan olumsuzlukların saha içinde kalması gerektiğini biliyorum. Kimin haklılığından çok dostluğumuzun, ağabey-kardeş ilişkimizin devamının önemli olduğu bilincinde yaşananlardan dolayı tüm spor kamuoyundan ve Türk halkından özür dilerim. Ayrıca Semih Şentürk ile bugüne kadar gelen inanılmaz dostluğumuzun asla tükenmeyeceğini buradan belirtirken, ona olan sevgi ve saygımın ise sonsuza kadar süreceğinin bilinmesini isterim.Öte yandan bugünkü Milliyet Gazetesi’nde “Vicdanım rahat” başlığı altında yer alan haberdeki cümlelerin bana ait olmadığını ve tamamen asılsız olduğunu belirtirim.

Saygılarımla,

Arda Turan
Galatasaray Profesyonel Futbol Takım Oyuncusu"

SANADA BU YAKIŞIR!!
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» karadeniz Recebim Sanada Güle Güle (full)